15 éves a Mozaik együttes

droszler | 2005. február 23 01:34:54 | kultúra |
Mi minden történt ezalatt! Volt 160 koncert, 6 lemez, saját klub az Eötvösben, a Józsefvárosiban, a Jókaiban; játszottak rádióban, tévében, szerte az országban. Pedig… Szomorú és örömteli dolgok egyaránt igyekeztek elvonni az idõt és energiát: tagcserék, betegség, hosszas külföldi tartózkodások, házasságok, válás, gyerekek – ezekkel együtt és dacára itt vannak, örülnek egymásnak és a közönségnek, plusz még zenélnek is…

E jeles születésnapot idén a szokásosnál is nagyobb bulival ünneplik. A színhely már hagyományosan a MOM MûvHáz (XII. Csörsz u. – Sirály u. sarok, a MOM Park mellett), de a korábbi évektõl eltérõen most a (kb. 700 fõs!) színházterem. A Mozaik szerint jó volna nagyrészt meg is tölteni, különben a hangulat padlót fog (no meg a költségvetés is: terembér, vendég-gázsik, technika… Sõt, félretenni is szeretnének: idén lehetõségük nyílik „igazi, hivatalos” lemez kiadására egy szponzori támogatás révén, csak még meg kéne toldani.) Ezért nagyszabású mûsorral készülnek: legjobb dalaikat adják elõ, fellépnek korábbi volt tagjaik, és sztárvendégeket is hívtak (a pillanatnyi állás szerint Zorán és Benkõ Bászló érkezése biztosra vehetõ; Gerendás Péterrel és Falusi Mariannal még egyeztetnek)

E szülinapi bulik hagyományosan igen jó hangulatúak – aki már volt ilyenen, tudja; aki még nem, annak igazán most van itt az ideje hogy megtapasztalja.

Tehát február 26-án, szombaton, este 7-kor Mozaik-koncert.

(EseményMenedzser)


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.