Tizenöt éve rendszeresen találkoznak

droszler | 2005. április 03 08:25:48 | körmendi hírek |
Jubilált a Határõr Nyugdíjas Klub Körmenden

A körmendi Határõr Nyugdíjas Klubnak jelenleg 68 tagja van. A közelmúltban a Rendészeti Szakközépiskola Rába-parti klubházában tartották meg a közösség alapításának 15 éves év­fordulójára rendezett ünnepi közgyûlésüket.
Felvezetésként egy, a klub éle­térõl készített videó-összeállítást vetítettek le, majd Tóth János ny. határõr törzszászlós, klubelnök tartott összefoglalót az eltelt másfél évtized, s ezen belül a 2004-es év során történtekrõl. Visszatekintõjében nem feledke­zett meg üdvözölni a rendezvé­nyen most is jelen lévõ társszer­vezeti képviselõket, az RSZK, a Határõrség, a rendõrség, a tûzol­tóság meghívottjait, köztük
Csáfordi József dandártáborno­kot, a Szombathelyi Határõr Igazgatóság igazgatóját, dr. Ta­kács Tibor alezredest, a Körmen­di Városi Rendõrkapitányság ve­zetõjét, Körmend város önkor­mányzati vezetése részérõl pedig Szabó Ferenc alpolgármestert.
A beszámolót követõen fehér asztal mellett, vadpörkölt vacso­rával egybekötve - melyet egyik klubtagjuk, Gera József prezen­tált - elevenítették fel emlékeiket.
Megtudtuk, hogy a klub leg­közelebbi nagyobb rendezvénye május 11-én lesz. Autóbusz-ki­rándulás során látogatnak el Sopronba és Fertõdre, találkoz­nak az ottani nyugdíjas klubo­sokkal is.

T. L.
Rábavidék
XVI. évfolyam 6. szám


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.