Joe Cocker Budapesten

droszler | 2005. május 22 09:23:21 | kultúra |
Joe Cocker élete második legnagyobb nézõszámú közönsége elõtt játszott 2002-ben Budapesten. 3 év után ismét Budapesten lép fel május 24-én a Budapest Sportarénában. Ez alkalommal legújabb, Heart&Soul (Szív és Lélek) címû, szeptemberben megjelent albumának dalai csendülnek fel és természetesen a legnagyobb Joe Cocker klasszikusok mint például a You Can Leave Your Hat On, Unchain’ My Heart vagy a With A Little Help From My Friends.


Az új lemez különlegessége, hogy az idén 60 éves mûvész csak feldolgozásokat énekel rajta, azaz nem saját dalokat ad elõ, hanem más világhírû elõadók slágereit.

Joe Cocker már korábban is szívesen nyúlt más elõadók dalaihoz. Többek között az a sláger, mely mindenkinek eszébe jut nevének hallatán, a Woodstockban 36 éve elhangzott With A Little Help From My Friends is eredetileg egy Beatles-dal volt.

A Heart&Soul albumon, és így az azonos címû koncertturné repertoárján, nem csak a 60’-as évek slágerei szerepelnek, hanem az elmúlt közel 40 év világszerte ismert dalai egyaránt megtalálhatók, Aretha Franklintõl Marvin Gaye-n át a U2-ig.

Forrás: www.showtimebudapest.hu


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.