Kiállították a taumobilt is

droszler | 2005. június 04 10:40:56 | körmendi hírek |
Kattintson a képere !
Megnyílt Körmenden az I. Eurégiós Ökoenergetikai Szakkiállítás és Szeminárium.

Az "Energiamezõk" címet viselõ kétnapos rendezvényre az ország különbözõ pontjairól - Budapestrõl, Szegedrõl, Szolnokról, Esztergomból -, de a szomszédos Ausztriából is érkeztek kiállítók. A látogatók a helyi Távfûtõmûben rendezett szakkiállításon a többi közt megismerkedhetnek az elsõ magyar fejlesztésû alternatív meghajtású autóval. A taumobil környezetbarát jármû lábhajtással, napenergiával és növényi olajjal képes haladni. A rendezvényen emellett bemutatják a legújabb mûszaki fejlesztéseket, valamint a legkorszerûbb fahulladék és faelgázosító kazánokat. A I. Eurégiós Ökoenergetikai Szakkiállításon továbbá részt vesz egy ma még kuriózumnak számító technológiát alkalmazó cég, amely tisztítatlan mûanyag hulladékból állít elõ dízelolajat.
A kiállítás második napja, a szombat, a családoké: gazdag program várja a szülõket épp úgy, mint a gyerekeket. Amíg az édesapa a legújabb fejlesztésû berendezések paraméterei után érdeklõdik, addig a gyermekek játékos foglalkozásokon vehetnek részt.

Kattintson a képere !

A projekt a Magyarország-Ausztria Phare CBC Program 2002. évi "Határon átnyúló környezetvédelmi infrastruktúra hálózatok" támogatási konstrukció támogatásával valósul meg

Fotó: Jámbori Tamás

Kattintson a képere !

Kattintson a képere !

Kattintson a képere !

Kattintson a képere !


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.