Bemutatkozik: Csák Tamás

droszler | 2002. október 18 09:30:27 | választás 2002 |
Ö N É L E T R A J Z


Kattintson a képere !Körmenden születtem 1970 március 6.-án. Tanulmányaimat a Kölcsey úti Általános Iskolában és a Rázsó Imre Szakközépiskolában folytattam. Érettségi után az Országos Mentőszolgálat mentőápolójaként kezdtem el dolgozni Körmenden, egészen 1989-ig, amikor katonai szolgálatra vonultam be Molnaszecsődre.
Mindig közel állt hozzám a sport, különösen a körmendi kosárlabda csapat sikerei voltak rám nagy hatással. Talán ezért kezdtem el én is játszani, 1992-től pedig a piros-feketék technikai vezetőjeként segíthettem a csapat munkáját, fejlődését és részese lehettem számos nagy diadalnak. Mindig az volt az elvem, hogy a különösebb felhajtás nélkül, a csapat működésének egy hasznos láncszeme legyek. Ennek jegyében végzem munkámat ma is, segítve a vezetők, az edzők és a játékosok mindennapjait.
Hogy mennyire meghatározó ez a munka az életemben, mi sem jelzi jobban, minthogy 1993/94-ben elvégeztem a Testnevelési Főiskola továbbképzési karán az edző-sportmenedzser szakot.
Közben családot alapítottam, élettársam Havasi Anikó agrármérnök, s 1998-ban megszületett Máté nevű fiam.
A következő évben Felsőberkifaluba költöztünk, ami új célokat és új lehetőségeket jelentett számomra. Mindig szerettem közösségben élni és dolgozni, ezért elhatároztam, hogy amennyire időm engedi, próbálok mindent megtenni azért, hogy a falu lakóit egymásért felelősséget és szolidaritást vállaló közösséggé formáljuk. Az elmúlt három évben kosárlabda pályát építettünk és idén harmadszor rendezzük meg a Falunapot, amelyre minden évben hazatérnek a községből elszármazottak.
Nagy büszkeséggel tölt el, hogy - úgy érzem - befogadtak a helybeliek és a közös programok nyomán én is nagyon megszerettem a falut. Ezért döntöttem úgy, hogy vállalom a jelölést és elindulok az októberi helyhatósági választásokon. Szeretnék még többet tenni Horvátnádalja és Felsőberkifalu városrészekért, és úgy gondolom az önkormányzat tagjaként erre nagyobb esélyem lehet.



CSÁK TAMÁS


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.