Endrei után jön a Torgyán

droszler | 2005. június 26 11:02:08 | körmendi hírek |
Kattintson a képere !
A körmendi Múzsa Könyv­kereskedés e hónap elejétõl in­dított Dedikálás elnevezéssel programsorozatot az olvasás, a könyvek népszerûsítése je­gyében.

Június 6-án a sokak által ked­velt egykori televíziós Endrei Judit volt a vendég. Délelõtt a körmendi Kossuth ut­cai Múzsa Könyvkereskedés­ben, délután pedig Vasváron a Bagolyvár Könyvesboltban dedikálta könyveit.
Június 15-én Körmenden lát­ták vendégül Malota László írót, aki A gyalázatosak szentélye és a Szentségtelenek címû köteteit hozta el a találkozóra.
A soron következõ beszélge­tõ- és dedikáló találkozó július 7-én lesz, amelyre dr. Torgyán József volt földmûvelésügyi mi­nisztert, publicistát, a hazai poli­tikai élet ismert személyiségét hívták meg.
A minden bizonnyal érdeklõdésre számot tartó ese­ményen Torgyán doktor (aki mi­niszterként és az FKgP politiku­saként többször is járt a város­ban) legújabb, 2005. áprilisában a Magyar Könyvklub kiadásá­ban megjelent Antalltól Orbánig címû könyvét is bemutatja majd. A találkozó Vasváron a Bagoly­vár könyvesboltban 11 órakor, Körmenden a Múzsában 14 óra­kor kezdõdik.


Rábavidék
XVI. évfolyam 12.szám

Fotó: Jámbori Tamás


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.