Pályázati felhívás

droszler | 2005. augusztus 30 11:16:08 | körmendi hírek |
PÁLYÁZATI KIÍRÁS


Körmend Város Önkormányzata az Önkormányzati vagyontárgyak értékesítésrõl, hasznosításáról szóló 39/2003. (XII.31.) számú rendelete alapján a következõ pályázati felhívást teszi közzé:

1. A pályázatot kiíró neve, székhelye:
Körmend Város Önkormányzata
9900 Körmend, Szabadság tér 7.

2. Pályázat célja: önkormányzati tulajdonú ingatlan (ingatlanok) értékesítése

3. A pályázat jellege: a pályázat nyilvános.

4. Pályázat tárgya: a körmendi ingatlan nyilvántartásban 323/A/3 és 323/A/4 helyrajzi szám alatt felvett,
üzlethelyiség megnevezésû, természetben Körmend város központjában, a Rákóczi u. 4. szám alatti épületben található, Körmend Város Önkormányzatának tulajdonát képezõ ingatlanok értékesítése. A 323/A/3 hrsz-ú ingatlan 561 m2 nagyságú (jelenleg Korona étterem elnevezés alatt mûködik), a 323/A/4 hrsz-ú ingatlan 170 m2 nagyságú ( jelenleg cukrászüzemként funkcionál). Az ingatlanokra vonatkozó további információk a Polgármesteri Hivatalban Czafit Csaba irodavezetõnél szerezhetõk.

5. Pályázati kikötés: A pályázat kiírója kiköti, hogy a nyertes pályázó a 323/A/3 hrsz-ú ingatlant az adásvételi szerzõdéskötéstõl számított 5 évig –megszakítás nélkül - csak vendéglátó-ipari célra hasznosíthatja.

6.A pályázatok benyújtásának helye: Körmend Város Polgármesteri Hivatala 105-ös iroda Dr. Stepics Anita titkárságvezetõnél.

7.A pályázatok benyújtásának módja: az ajánlatokat zárt borítékban, 3 példányban kell benyújtani, melybõl egy példányt minden oldalát aláírva és „eredeti” megjelöléssel kell ellátni. A borítékon csak a következõ szerepeljen: „Ajánlat a 323/A/3 és/vagy 323/A/4 helyrajzi számú ingatlan értékesítésére”. A boríték semmilyen utalást ne tartalmazzon az ajánlattevõ személyére vonatkozólag!

8.A pályázatok elbírálása: A pályázatok elbírálásánál legfõbb szempont a vételár nagysága.

9.A pályázat minimális tartalmi elemi a következõk:

A pályázat tartalmazza a pályázó azon nyilatkozatát, hogy a pályázati felhívás feltételeit elfogadja,
A pályázat tartalmazza az ingatlan (ingatlanok) vételárának összegére vonatkozó bruttó, egyösszegû megajánlást,
A pályázat tartalmazzon utalást arra, hogy az a cél, amire az ingatlant hasznosítani kívánja, jár-e a munkahelyteremtéssel, s ha igen, mekkora mértékben,
A pályázó ajánlatában mutassa be azt a célt (a 323/A/4 hrsz-ú ingatlan esetében azt a vendéglátó-ipari célt), amire az ingatlant hasznosítani kívánja.
A pályázat tartalmazzon nyilatkozatot arra vonatkozóan, hogy a pályázó az ajánlati kötöttséget elfogadja.

10.A pályázatok benyújtásának, és nyilvános bontásának határideje: 2005. szeptember 15. 9.00h. Ezzel egyidõben kerül sor a pályázatok bontására is a 6. pontban meghatározott helyen.

11.Az ajánlati kötöttség minimális idõtartama: a pályázó ajánlatához 60 napig kötve van. Az ajánlati kötöttség a pályázatok benyújtására nyitva álló határidõ lejártakor kezdõdik.

12.A pályázati eljárásra vonatkozóan további információ szerezhetõ: Körmend Város Polgármesteri Hivatala, Czafit Csaba irodavezetõnél, illetve a 94/594-454-es telefonszám 45-ös mellékén.

13.Pályázati biztosíték: a kiíró nem kér pályázati biztosítékot az ajánlatok benyújtása során.

14.Pályázatok elbírálása: a benyújtott pályázatokat Körmend Város Önkormányzata Képviselõ-testülete az ajánlattételi határidõ lejártától számított 30 napon belül bírálja el.

15.Egyéb információ: Az ingatlan (ingatlanok) igény szerint a kiíróval egyeztetett idõpontban a helyszínen megtekinthetõ.


A pályázati kiírás a Polgármesteri hivatal hirdetõtábláján, a Városi Televízióban és Képújságban, a Körmendi Híradó címû folyóiratban, és a Vas Népe címû napilapban kerül meghirdetésre.



Körmend, 2005. augusztus 29.

Dr. Stankovits György
jegyzõ


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.