Kérjük segítsen!

droszler | 2005. szeptember 06 09:48:33 | közérdekü |
Tisztelt látogató!

Kattintson a képere !

Kérjük, segítsen, hogy segíthessünk!
SEGÍTSÜNK!


"Erõs és bátor ember a székely! Senki nem ül karba tett kézzel, arra várva, hogy mások segítsenek rajta, ahogyan az ország más vidékein történt. Iszapot lapátol, szivattyúz mindenki."

Traian Basescu (Románia államfõje)

Fájdalmas hírek és szívszorongató képek érkeztek Székelyföldrõl, ahol az áradat nyolc falut rombolt le, és súlyos károkat okozott Székelyudvarhelyen is.
A természeti katasztrófa 16 emberéletet és szinte felfoghatatlan méretû kárt okozott. Az ott élõ magyarok erõn felüli munkát teljesítenek. Segítségre szorulnak.
A Rábaparti Fórum Egyesület segélygyûjtést indít, hogy az ottani károkból a lehetõ legtöbbet sikerülhessen helyreállítani még a tél beállta elõtti idõszakban.
Kérünk minden körmendi lakost, vállalkozást, civil szervezetet, hogy lehetõségeihez mérten támogassa a székelyföldi árvíz károsultjait, a Körmend és Vidéke Takarékszövetkezetnél vezetett 72300114-10045538 számú számlán keresztül.
Az adományok fogadására megjelölt számlára érkezõ összegek felügyeletére, és a majdani felhasználás ügymenetének ellenõrzésére Dr. Stankovits György Urat, Körmend Város jegyzõjét kértük fel, aki a felkérést tisztelettel elfogadta.

Adományait a Vas Vármegyei Fiatalok a Határon Túli Magyarokért Alapítvány is várja a Savaria Takarékszövetkezetnél vezetett 72100237-11025344 számú számlára.


Segítsen, hogy segíthessünk!

forrás és további információ: http://arviz.uw.hu/


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.