Körmend Város Honlapjának Akadálymentesített változata

Színházi előadás

>>>>

Itt a tél!

>>>>

Támogasson körmendi civileket adója 1 %-ával

2018-bn is segítse adóbevalláskor az adó 1% felajánlással a nonprofit szervezetek fontos és életbevágó tevékenységeit. Sajnos 10 emberbõl 6 nem ajánlja fel az adó 1%-át, pedig a segítõ felajánlás mindössze 2 percet vesz igénybe, és úgy tud vele segíteni, hogy az semmibe sem kerül. Támogatását ez évben május 22-ig teheti meg. Segítségét tisztelettel és hálával köszönjük!
a
>>>>

VIII. Körmend és Kistérsége Nyílt Farsang Kupa

>>>>

Rönkhúzás

>>>>

Beruházással bővíti magyarországi termelését az Ada bútorgyártó konszern

5,2 milliárd forintos beruházással bővíti magyarországi termelését az Ada bútorgyártó konszern


    Budapest, 2018. január 12., péntek (MTI) - Az osztrák tulajdonú Ada bútorgyártó konszern 5,2 milliárd forintos beruházással bővíti magyarországi termelését, ehhez a magyar kormány egymilliárd forint vissza nem térítendő támogatást biztosít,
>>>>

Helyi közösségfejlesztés

Zajlanak a társadalmi egyeztetések 250 millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz jutott Körmend a helyi közösségek erősítését és tudatosságának, jelenlétének fokozását, a helyi társadalmi szervezetek megújítását, valamint a körmendi és közösségi alapokon nyugvó gazdaság fejlesztését célzó felhíváson – mondta el Bebes István polgármester. 
>>>>

VIII. Körmend és Kistérsége Nyílt Farsang Kupa

VERSENYKIÍRÁS
a VIII. Körmend és Kistérsége Nyílt Farsang Kupára
1. A kupa célja: A kistérség összefogásának, összetartozásának erősítése a sportkapcsolatokon keresztül. Lehetőséget biztosítani a szabadidő hasznos eltöltésére, versenyzési és felkészülési alkalmat teremteni a térségben lévő csapatok számára. 2. A rendezvény helyszíne: Körmendi Rendészeti Szakgimnázium Sportcsarnoka Belépés a szakgimnázium oldalsó bejáratán, a Kandó Kálmán utca felől. 3. A torna ideje: 2018. január 27-28. (szombat-vasárnap) 4. A torna rendezői: Körmend és Kistérsége Önkormányzati Társulás
Községi Önkormányzat Szarvaskend
Szarvaskend SE
Körmendi Rendészeti Szakgimnázium
>>>>

Újévi koncert

>>>>

Boldog ünnepeket!

>>>>

Körmendi Advent 2017

>>>>

Ülésezik az önkormányzat

   KÖRMEND VÁROS
POLGÁRMESTERÉTŐL    M E G H Í V Ó

 Körmend Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. december 19-én (kedden) 14.00 órai kezdettel a Körmendi Közös Önkormányzati Hivatal nagytermében ülést tart, amelyre tisztelettel meghívom.    N A P I R E N D  Nyílt ülés keretében:
Beszámoló a polgármester két ülés közötti munkájáról.
Előterjesztő: Bebes István polgármester
>>>>

Adventi hangulat

>>>>

Ülésezik az önkormányzat

KÖRMEND VÁROS
POLGÁRMESTERÉTŐL M E G H Í V Ó Körmend Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. november 30-án (csütörtökön) 14.00 órai kezdettel a Körmendi Közös Önkormányzati Hivatal nagytermében ülést tart, amelyre tisztelettel meghívom. N A P I R E N D Nyílt ülés keretében: Beszámoló a polgármester két ülés közötti munkájáról.
Előterjesztő: Bebes István polgármester Étkezési nyersanyagnormák és térítési díjak megállapítása
>>>>

Újabb 250 millió a nyertes pályázatból

250 millió forint összegű támogatást nyert a Körmendi önkormányzat vezette konzorcium a zárt és szabadtéri közösségi terek fejlesztésére, valamint közösségi programokra - adott tájékoztatást Bebes István Körmend Város polgármestere.
.
>>>>

24. Vas Megyei Pátria Nap

>>>>

Körmend Város Ünnepnapjai

>>>>

Ülésezik az önkormányzat

KÖRMEND VÁROS
POLGÁRMESTERÉTŐLM E G H Í V Ó
Körmend Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. október 26-án (csütörtökön) 14.00 órai kezdettel a Körmendi Közös Önkormányzati Hivatal nagytermében ülést tart, amelyre tisztelettel meghívom.N A P I R E N D
Nyílt ülés keretében:

Beszámoló a polgármester két ülés közötti munkájáról.
Előterjesztő: Bebes István polgármester

Ideiglenes jelleggel végzett iparűzési tevékenység esetén az iparűzési adó mértékének megállapítása
>>>>

Városi megemlékezés

>>>>

Színházi előadás

>>>>