Körmend Város Honlapjának Akadálymentesített változata

VIII. Körmend és Kistérsége Nyílt Farsang Kupa

VERSENYKIÍRÁS
a VIII. Körmend és Kistérsége Nyílt Farsang Kupára
1. A kupa célja: A kistérség összefogásának, összetartozásának erősítése a sportkapcsolatokon keresztül. Lehetőséget biztosítani a szabadidő hasznos eltöltésére, versenyzési és felkészülési alkalmat teremteni a térségben lévő csapatok számára. 2. A rendezvény helyszíne: Körmendi Rendészeti Szakgimnázium Sportcsarnoka Belépés a szakgimnázium oldalsó bejáratán, a Kandó Kálmán utca felől. 3. A torna ideje: 2018. január 27-28. (szombat-vasárnap) 4. A torna rendezői: Körmend és Kistérsége Önkormányzati Társulás
Községi Önkormányzat Szarvaskend
Szarvaskend SE
Körmendi Rendészeti Szakgimnázium[xx]
Versenybizottság elnöke: Vörös Zsolt
Titkára: Buti Tibor Tagjai: Tompa Róbert, Kovács Lajos
5. Résztvevők: Elsősorban a kistérségben működő sportegyesületek, vállalatok, intézmények, és egyéb kollektívák kispályás csapatai, akik a nevezés feltételeinek megfelelnek, nevezésüket elküldték, a nevezési díjat befizették, és nevezésüket a szervező bizottság elfogadta. A szabályok szerinti nevezés nem jelent automatikus indulási jogot, a versenybizottság értesíti – a sorsolást megelőző nap 24. órájáig - a csapatokat, akiknek nevezését elutasítja! AZ ELUTASÍTOTT NEVEZÉS ELLEN JOGORVOSLAT NINCS!
6. A Kupa lebonyolítása: A versenybizottság 16 csapat nevezését tudja elfogadni, melynek során előnyt élveznek a kistérség településeit képviselő csapatok. 4 db négyes csoport kerül kialakításra, melyből körmérkőzéseket követően a csoportok első és második helyezettje a Kistérségi Farsang Kupáért, míg a harmadik és negyedik helyezettek a „Vigasz Kupáért” küzdenek tovább.
Vigasz Kupáért: I. csoport: A3, A4, C3, C4. II. csoport: B3, B4, D3, D4
Farsang Kupáért: I. csoportA1, A2, C1, C2. II. csoport: B1, B2, D1, D2.
Az (alap) csoportmérkőzések során elért egymás elleni eredményt viszik magukkal a csapatok a Farsang Kupa illetve a Vigasz Kupa csoportküzdelmeibe, s a csoportok első és második helyezettjei keresztbejátszással döntik el a döntőbe jutás sorsát, a két vesztes csapat játszik a harmadik helyért, a győztesek pedig a kupagyőzelemért.
7.Az értékelési rendszer, helyezések eldöntése Győzelem: 3 pont Döntetlen: 1 pont Vereség: 0 pont
Helyezések eldöntése: - több azonos pontszám esetén:
a) egymás elleni eredmény, b) gólkülönbség, c) több rúgott gól, d) ha minden azonos hetes rúgások következnek.

8. Játékidő, csapatlétszám: A játékidő 1 X 20 perc, a pályán egy időben 1 kapus és 5 mezőnyjátékos szerepelhet. A játéktér a pálya alap- és oldalvonalakkal határolt területe. A részvételhez sportorvosi igazolás nem szükséges, viszont minden játékos csak saját felelősségére vehet részt a tornán.
9. Díjazás: I-II-III. helyezett csapatok serleg és oklevéldíjazásban részesülnek. Legjobb kapus, legjobb játékos, gólkirály különdíjban részesül.

10. Nevezés: A csapatoknak írásban kell nevezésüket benyújtani a mellékelt nevezési lapon a Zsigmond Ékszerboltban (Körmend, Szabadság tér 8. –főtér) vagy elektronikusan tomparobi7606@t-online.hu e-mail címen. A játékosok listáját legkésőbb a Kupa megkezdésének időpontjáig véglegesíteni kell.
Nevezési határidő: 2018. január 15. (hétfő)
Rendezési költségtérítés: 18.000,- Ft, mely befizetését a feladóvevény vagy bank átutalási bizonylat másolatával a nevezéshez mellékelni kell. Elektronikus nevezés esetén a befizetési bizonylat beszkennelt formátumát mellékelni szükséges!!
A nevezési díjakat csak a megadott számlára lehet befizetni!
A SAVARIA TAKARÉKSZÖVETKEZET FIÓKJAIBAN (a Kistérségben Körmenden a Thököly u. 1. sz. alatt, illetve Nádasdon a Kossuth L. u. 100.) csekken is teljesíthető a befizetés. Befizetési csekk és nevezési lap igényelhető a 30/9978-319-es telefonszámon vagy a tomparobi7606@t-online.hu e-mail címen keresztül.
A befizetéseket az alábbi számlára kell teljesíteni: SZARVASKEND SE
SZÁMLASZÁM: 72100419-10001150
Kérjük a Közlemény rovatban a rendezvény és a csapat nevét feltüntetni szíveskedjenek! A rendezési költségtérítés befizetésének hiányában a csapat nevezése érvénytelen!

11. Költségek: A rendezési költségeket a rendező szervek, míg az utazás, és egyéb költségeiket a részt vevő csapatok fizetik. 12. Lebonyolítással, rendezéssel kapcsolatos előírások A mérkőzéseken edzőcipő vagy tornacipő használata engedélyezett.
A csapatok egységes mezben kötelesek megjelenni, lehetőleg két eltérő színű szereléssel rendelkezzenek.
Becsúszás nincs (még szabad labdára sem), a vétségért szabadrúgás jár!
Óvás a mérkőzés után 10 perccel, írásban 2.000,- Ft egyidejű befizetésével  történhet. Az óvást a versenybizottság tárgyalja a játékvezetők bevonásával.
13. Egyéb rendelkezések: Az a csapat, melynek játékosai, vagy nézői, szurkolói, magukról  megfeledkezve, a sportszerűséget durván megsértve, más csapat játékosaival, nézőivel, vagy a játékvezetőkkel szemben tettlegességet alkalmaznak, vagy arra kísérletet tesznek, a rendezvényről kizárásra kerülnek, a nevezési díjat nem kapják vissza, eredményeiket töröljük, és a tettlegességet kezdeményezőknek el kell hagynia a
sportcsarnokot. A nézők az alapvonalak mögött foglalhatnak helyet, a kispadra nem ülhetnek le. Az a csapat, amely a mérkőzésekre nem áll fel, vagy a játékidő lejárta előtt levonul a pályáról, minden addigi eredményét elveszti, a kupából kizárjuk, tehát az értékeléskor az utolsó helyet kapja.

Megyei I. bajnokságnál magasabb minősítésű bajnokságban szereplő játékos (aki NB. I, NB.II, NB. III-as bajnoki mérkőzésen vagy kupamérkőzésen 2017. 09. 01. után szerepelt) illetve külföldön játszó játékos nem játszhat egy csapatban sem. Egy játékos csak egy csapatban szerepelhet.
Az öltözőben hagyott értéktárgyakért, felszerelésekért a rendezőség felelősséget nem vállal!
A rendezvény ideje alatt büfé üzemel.
A versenykiírásban nem szereplő kérdésekben a FIFA Nemzetközi  Kispályás Labdarúgó Szabályzata érvényes. A versenybizottság a kiírás módosításának jogát fenntartja. A rendezvénnyel kapcsolatos további információk a 30/9978-319-es telefonszámon vagy a tomparobi7606@t-online.hu e-mail címen kérhetők.
Felhívjuk a csapatok figyelmét, hogy a sportrendezvényekre érvényes egyéb törvényi előírásokat, szabályokat kötelesek betartani.
A tornán minden csapatnak sportszerű mérkőzéseket, sikeres szereplést kívánunk!
K ö r m e n d, 2018. január 03. Vörös Zsolt                               Buti Tibor     
Versenybizottság Elnöke     Versenybizottság titkára sk. sk.
Nevezési lap letölthető >>>itt